torstai 9. elokuuta 2012

Broiler-halloum-vuoka


Kuvassa vuoka menossa uuniin. :)



4 kpl marinoimattomia broilerinfileitä
8 siivua pekonia
mausteita (minulla: suola, mustapippuri, rosmariini, valkosipulijauhe, hunaja)

Mausta broilerinfileet ja kääräise pari pekonisiivua jokaisen ympärille.

Lisänä vuoassa:
1 sipuli
1 rasia kirsikkatomaatteja
halloumia
mausteita (valkosipulijauhe, mustapippuri, timjami)

Paista 180 asteisessa uunissa tunnin verran ja raikkaan salaatin kanssa ääntä kohden! :)

P.S. Kelpaa myös karppaajille. (hunajanhan voi jättää toki poiskin, laitoin sitä ihan pienen lirun!)

1 kommentti:

  1. Mmmm, tää on varmasti niin hyvää, kun sisältää ainoastaan mun lemppariaineksia! :D

    VastaaPoista